Uusi alkoholilaki tulee – mikä muuttuu? A3 Paneelikeskustelu osa 2/4

Ajankohtainen Kolmonen järjesti kesäkuun 16. päivä Taste of Helsinki -tapahtumassa paneelikeskustelun, joka keräsi yhteen seitsemän ammattilaista, jotka tavalla tai toisella ovat tekemisissä työnsä puolesta alkoholin kanssa. Yhdessä he keskustelivat, miten suomalainen alkoholikulttuuri on kehittynyt ja toisaalta miten sitä voitaisiin kehittää yhä paremmaksi tulevaisuudessa.

Keskustelijoina oli kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio Maa- ja metsätalousministeriöstä, Timo Laurila Beverage Partnersilta, EHYT ry:n toiminnanjohtaja Kristiina Hannula, Aseman lapset ry:n toiminnanjohtaja Christian Wentzel, Iso Omenan K-Citymarketin kauppias Toni Pokela, ravintola Tocan ravintoloitsija Elina Valoranta ja Sinebrychoffin tuore markkinointijohtaja Alexander Sneen. Keskustelua moderoi Jaakko Tapaninen Great Point Oy:stä.

Uusi alkoholilaki on työn alla ja mielipiteitä hallituksen esitykseen on esitetty puolesta ja vastaan. Panelistit keskustelivat, mikä todella muuttuu, jos hallituksen esittämät muutokset lakiin tulevat voimaan. Mitä vaikutuksia lakiuudistuksella on ravintoloiden toimintaan? Entä päivittäistavarakauppaan? Onko nähtävissä, että muutokset tuovat mukanaan myös ei-toivottuja vaikutuksia?

Osa 1/4: Miten alkoholikulttuuri on kehittynyt Suomessa?

Osa 3/4: Miten autamme heitä, joille alkoholi on ongelma?

Osa 4/4: Miten suomalaista alkoholikulttuuria parannetaan edelleen?

Katso koko keskustelu!

(Visited 147 times, 1 visits today)

Comments are closed.