Miten suomalaista alkoholikulttuuria parannetaan edelleen? A3 Paneelikeskustelu, osa 4/4

Ajankohtainen Kolmonen järjesti kesäkuun 16. päivä Taste of Helsinki -tapahtumassa paneelikeskustelun, joka keräsi yhteen seitsemän ammattilaista, jotka tavalla tai toisella ovat tekemisissä työnsä puolesta alkoholin kanssa. Yhdessä he keskustelivat, miten suomalainen alkoholikulttuuri on kehittynyt ja toisaalta miten sitä voitaisiin kehittää yhä paremmaksi tulevaisuudessa.

Keskustelijoina oli kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio Maa- ja metsätalousministeriöstä, Timo Laurila Beverage Partnersilta, EHYT ry:n toiminnanjohtaja Kristiina Hannula, Aseman lapset ry:n toiminnanjohtaja Christian Wentzel, Iso Omenan K-Citymarketin kauppias Toni Pokela, ravintola Tocan ravintoloitsija Elina Valoranta ja Sinebrychoffin tuore markkinointijohtaja Alexander Sneen. Keskustelua moderoi Jaakko Tapaninen Great Point Oy:stä.

Keskustelun päätteeksi panelistit loivat katseita tulevaisuuteen. Paljon positiivista on tapahtunut suomalaisen alkoholikulttuurin saralla, mutta mitä vielä pitäisi tapahtua, jotta tilanne olisi entistä parempi? Mikä on kasvavan ravintolakulttuurin merkitys? Miten vilkastunut kaupunkikulttuuri tukee kehitystä? Mitä oikeastaan on hyvä suomalainen alkoholikulttuuri? Ja miten löytää tulevaisuudessa tasapaino positiivisten ja negatiivisten ilmiöiden välillä?

Osa 1/4: Miten suomalainen alkoholikulttuuri on kehittynyt?

Osa 2/4: Uusi alkoholilaki tulee – mikä muuttuu?

Osa 3/4: Miten autamme heitä, joille alkoholi on ongelma?

Katso koko paneelikeskustelu!

(Visited 141 times, 1 visits today)

Comments are closed.